Til Virksomheder, der har en skilsmisseramt medarbejder

Når en skilsmisse rammer, er det ikke kun privatlivet, der kan lide et knæk – det er også arbejdslivet. En skilsmisse kan være en personlig livskrise for medarbejderen, hvilket kan betyde flere sygedage og fysisk og mentalt fravær.

Når medarbejdere tager personlige kriser med på arbejdet, kan det årligt koste samfundet 27 milliarder kroner. Årsagen til det svimlende beløb, skal findes i, at en tredjedel af sygefraværet på de danske arbejdspladser skyldes forhold i det psykiske arbejdsmiljø, det viser tal fra den faglige organisation Lederne. 

 

Ikke nok med at sygefravær koster millarder, så er de personlige omkostninger også høje – både for den ramte medarbejder, kollagerne og chefen. En enkelt skilsmisse fylder meget på en hel arbejdsplads, og det kræver ressourcer fra ledelsen at tage hånd om en medarbejder i personlig krise. Der er tale om en svær periode i medarbejderens liv, hvor der skal tages nogle hensyn. For at en skilsmisse ikke skal tage al fokus, tilbyder Landsforeningen for Børn og Forældre hjælp til virksomheder. Vi tager hånd om den skilsmisseramte medarbejder, så vedkommende kan komme i bedre trivsel. Under forløbet er vores fokus at nedsætte sygefraværet i forbindelse med en skilsmisse, så der opstår et stærkere arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Samtidig hjælper og vejleder vi ledelsen i, hvordan de skal håndtere en skilsmisseramt medarbejder.  
Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte medarbejder og den enkelte virksomhed. Det vil sige, at vi skræddersyer et forløb, der passer til jeres behov.

Landsforeningen for Børn og Forældre tilgår forløbet med professionalisme. Vi er et hold med stor erfaring inden for skilsmisserådgivning, og vi er alle faguddannede med en baggrund som enten socialrådgiver, pædagog eller jurist. Jeres medarbejder og virksomhed er i gode og fagkyndige hænder os. 

Hvordan kan vi hjælpe?

  • Vi tager hånd om jeres medarbejder.
  • Nedbringer sygedage – mere fokus på arbejdet. 
  • Tilpasser forløbet efter jeres behov. 
  • Bringer medarbejderen i bedre trivsel. 

Pris

Ring på telefon +45 8862 6062 for at aftale nærmere om forløb og pris. 

  

Kontakt os

Vil du høre mere om vores ydelse til virksomheder, så ring til os på telefon +45 8862 6062. Du er også velkommen til at sende os mail på lfbf@lfbf.dk 

Scroll til toppen