Landsforeningen for børn og forældre
har brug for din støtte

Landsforeningen for Børn og Forældre er ikke finansieret af kommunale midler. Vores arbejde er derfor afhængigt af bidrag, tilskud og støtte fra private personer, fonde og andre aktører.

Landsforeningen for Børn og Forældre er båret af frivillige ildsjæle, der hver dag sætter tid af til at hjælpe andre. Vores daglige arbejde understøttes også af, at der er frivillige hænder, der varetager administrative og praktiske opgaver. 

For at vi kan fortsætte det gode arbejde, har vi brug for din støtte. Din støtte betyder, at Landsforeningen for Børn og Forældre fortsat kan give gratis rådgivning til børn, forældre og pårørende og dermed hjælpe familier med at etablere et positivt samarbejde omkring børnene efter skilsmisse eller samlivsophør.

Dit bidrag vil komme til at gøre en væsentlig forskel i arbejdet med at hjælpe børn, forældre og pårørende.

Du kan støtte os via Mobilepay eller bankoverførsel

Mobilpay: 75 664

Ringkjøbing Landbobank

Reg.nr.: 7670

Kontonr.: 0006518174

CVR-nr.: 37 95 40 71

Vi samler på gode historier og er meget taknemmelige for, at du er med til at gøre en forskel, så send os gerne en mail på: stoet@lfbd.dk og fortæl os, hvorfor du har valgt at støtte vores arbejde.

Vi søger erhvervsstøtte

Erhvervsstøtte gør en kæmpe forskel for vores daglige arbejde med at hjælpe og gøre en forskel for de familier, der kontakter os for at få hjælp og rådgivning. Vi sætter stor pris på de bidragsydere og samarbejdspartnere, som vælger at støtte os, og vi er meget bevidste om at inddrage, sparre og udvikle vores organisation i fællesskab med vores erhvervssponsorer.

HERUNDER KAN DU SE DE VIRKSOMHEDER OG ORGANISATIONER, SOM ALLEREDE STØTTER VORES ARBEJDE

Inge og Asker Larsens Fond Til Støtte af Almennyttige Formål

Erik Birger Christensen's Fond

 http://www.tranesfond.dk

Civilingeniør H C Bechgaard og Hustru Ella Mary Bechgaards Fond

Solar fonden 1978

Enid Ingemanns Fond

Scroll til toppen