Nyheder

Frivillige rådgivere til økonomi- og gældsrådgivningen i aalborg søges

Har du lyst til at være med til at hjælpe mennesker med uoverskuelig økonomi og gæld, så de igen kan håndtere deres liv? Så har vi måske brug for dig. 

Landsforeningen for Børn og Forældre starter d. 1.1.2021 et nyt stort projekt op i samarbejde med Vivabolig i Aalborg, hvor vi tilbyder gratis økonomi- og gældsrådgivning til mennesker, som gennemgår svære livssituationer, der har konsekvenser for deres økonomi. Til dette projekt søger vi nye frivillige. Du kan læse mere om stillingen ved at klikke her 

Frivillig økonomisk rådgivning skal hjælpe sårbare borgere tilbage til en overskuelig hverdag

Den 06/07/2020

Står du midt i en skilsmisse? Har du opbygget en gæld, du ikke kan overskue? Eller har du bare svært ved at klare dig igennem tilværelsen og dermed din økonomi? Så er der hjælp på vej. Boligorganisationen Vivabolig og Landsforeningen for Børn og Forældre har netop fået tilsagn om midler til projektet ’Frivillig Økonomisk Rådgivning’ (FØR), der skal støtte mennesker, som gennemgår svære livssituationer, der har haft konsekvenser for økonomien og livstrivslen.

Se mere her

Tak til Liljeborgfonden for at støtte vores arbejde

Den 27/05/2020

Tusind tak for jeres støtte og jeres bevilling. Det betyder meget for vores arbejde fremadrettet. Det vil komme mange børn og forældre til gode og vil styrke vores frivillige rådgivere i deres kontakt med rådsøgende.

Tak til Velliv foreningen for at støtte os i vores arbejde

Den 01/05/2020

Kommunikation af bevilling

Velliv Foreningen vil gerne skabe synlighed om bevillingen, så resultaterne kan inspirere og komme så mange som muligt til gode. Vi opfordrer dig til at fortælle om projektet eksempelvis på sociale medier. Når du selv kommunikerer om dit projekt, skal det i al kommunikation tydeligt fremgå, at projektet er støttet af ‘Velliv Foreningen’. En kort beskrivelse af projektet vil blive offentliggjort på Velliv Foreningens hjemmeside. Ønsker Velliv Foreningen at kommunikere yderligere om projektet, vil du blive kontaktet af vores kommunikationskonsulent.

Vi takker trygfonden for den fine donation

Den 19/04/2020

Landsforeningen for Børn og Forældres medarbejdere og rådgivere gør en kæmpe indsats HVER DAG for, at holde vores telefonlinjer åbne, så der er hjælp, støtte og sparring til de børn, forældre og deres pårørende som er ulykkelige og frustrerede. Alle arbejder hjemmefra og vi møder på vagt i rådgivningen på vores virtuelle hjemmekontor. Vores skriftlige kontakt foregår bla. Gennem #SafeShare, som er GDPR sikret.
Vi er dybt taknemmelige for vores dygtige og arbejdsomme rådgivere, som helt igennem er professionelle og dygtige og alle har kæmpe hjerte for at hjælpe børn, forældre og pårørende- netop for at sikre børns trivsel.
Dette fantastiske arbejde er nu i samarbejde med TRYG FONDEN blevet muligt at fortsætte helt frem udgangen af 2020. Vi er super stolte og meget glade for, at TRYG FONDEN har valgt at støtte vores vigtige rådgivning til børn, forældre og pårørende, som er påvirket af COVID-19.
TUSINDE TAK TIL TRYG FONDEN
Kærligst
Teamet bag Landsforeningen for Børn og Forældre

Landsformand Morten Thorsøe Secher udpeget som medlem af det rådgivende udvalg i Familieretshuset under Social- og indenrigsministeriet

Den 11/12/2019

Landsforeningen for Børn og Forældre kan med stolthed fortælle, at vores stifter og landsformand, Morten Thorsøe Secher, er blevet udpeget af Social- og indenrigsminister Astrid Krag som medlem af det rådgivende udvalg i Familieretshuset under Social- og indenrigsministeriet. Sammen med et kompetent udvalg skal Morten for en 4-årig periode være med til at sikre kvaliteten i Familieretshusets sagsbehandling, den løbende udvikling af Familieretshusets støtte og rådgivning til børn samt tilbud om rådgivning og konflikthåndtering til forældre.
I organisationen er vi både stolte og ydmyge over, at udpegningen sker blot tre år efter opstarten af Landsforeningen for Børn og Forældre. 

Landsforeningen for Børn og Forældre ønsker Morten stort tillykke med udpegningen.

Landsforeningen for Børn og Forældre har indgået samarbejde med Økonomer uden Grænser

Resumé af rapport fra ØUG- 2019.

Landsforeningen for Børn og Forældre har indgået samarbejde med Økonomer uden Grænser, som er på trapperne med en SROI-analyse af vores samarbejde. Resuméet af den samlede rapport tilgår. SROI-analysen skal derfor forstås som en approksimation af de gavnlige effekter foreningen skaber, mere end et endegyldigt resultat for den samfundsmæssige værdi af foreningens arbejde. Med forbehold for ovenstående estimeres det, at samfundet får 5,36 kr. igen for hver krone, der investeres i foreningen set over en femårig periode.Optagelse i rugekasseforløb i fsa 2019

Vi kan med glæde orientere om, at vi senest er blevet optaget i Fonden for Socialt Ansvars Rugekasseforløb.FN's 17 verdensmål.

21.10.18

Scroll til toppen