Nyheder

Landsformand Morten Thorsøe Secher udpeget som medlem af det rådgivende udvalg i Familieretshuset under Social- og indenrigsministeriet

Den 11/12/2019

Landsforeningen for Børn og Forældre kan med stolthed fortælle, at vores stifter og landsformand, Morten Thorsøe Secher, er blevet udpeget af Social- og indenrigsminister Astrid Krag som medlem af det rådgivende udvalg i Familieretshuset under Social- og indenrigsministeriet. Sammen med et kompetent udvalg skal Morten for en 4-årig periode være med til at sikre kvaliteten i Familieretshusets sagsbehandling, den løbende udvikling af Familieretshusets støtte og rådgivning til børn samt tilbud om rådgivning og konflikthåndtering til forældre.
I organisationen er vi både stolte og ydmyge over, at udpegningen sker blot tre år efter opstarten af Landsforeningen for Børn og Forældre. 

Landsforeningen for Børn og Forældre ønsker Morten stort tillykke med udpegningen.

Landsforeningen for Børn og Forældre har indgået samarbejde med Økonomer uden Grænser

Resumé af rapport fra ØUG- 2019.

Landsforeningen for Børn og Forældre har indgået samarbejde med Økonomer uden Grænser, som er på trapperne med en SROI-analyse af vores samarbejde. Resuméet af den samlede rapport tilgår. SROI-analysen skal derfor forstås som en approksimation af de gavnlige effekter foreningen skaber, mere end et endegyldigt resultat for den samfundsmæssige værdi af foreningens arbejde. Med forbehold for ovenstående estimeres det, at samfundet får 5,36 kr. igen for hver krone, der investeres i foreningen set over en femårig periode.Optagelse i rugekasseforløb i fsa 2019

Vi kan med glæde orientere om, at vi senest er blevet optaget i Fonden for Socialt Ansvars Rugekasseforløb.FN's 17 verdensmål.

21.10.18

Scroll til toppen