Gratis og Anonym rådgivning

Businesswoman putting hand on shoulder of colleague and comforting him

Landsforeningen for Børn og Forældre tilbyder gratis og anonym skilsmisserådgivning. I vores rådgivning ønsker vi at tage udgangspunkt i, hvordan man i fællesskab skaber det bedste grundlag for et positivt samarbejde mellem forældre, børn, bonusforældre og andre pårørende.

Mød op på vores kontorer i AalborgViborgAarhus eller København og få en konstruktiv snak med vores faguddannede rådgivere om, hvordan du/I kommer godt videre, og hvordan du hjælper dit barn/dine børn med at komme i bedre trivsel efter en skilsmisse eller samlivsophør. 

Under vores rådgivninger er der rådgivere fra to forskellige faggrupper tilstede, så vi får belyst sagen ud fra forskellige perspektiver. Vores rådgivere har stor erfaring med rådgivning, hvor der er konflikter omkring blandt andet samværsordning, bopæl, generel kommunikation med den anden forælder eller lignende.

Ved indgangen vil der være information om, i hvilket lokale rådgivningen finder sted, og der vil være kaffe eller te til de ventende. Du vil som udgangspunkt få 30-45 minutters rådgivning afhængigt af antallet af rådsøgende på den pågældende aften. 

Du er også altid velkommen til at kontakte os pr. telefon, uanset hvilken afdeling der har åbent, men personligt fremmødte har fortrinsret til den gratis rådgivning. 

NB: hvis der ikke er mødt rådsøgende op inden kl. 18.30, lukker vi for rådgivning den pågældende aften.

Åbningstider rådgivning

Grundet COVID-19, har vi oprettet 2 NØD-NUMRE for at imødekomme de børn, forældre og pårørende, der måtte have brug for hjælp, sparring eller konkret rådgivning. Vi har derfor udvidet vores åbningstider til ALLE ugens dage. Træf os på tlf. 4265 1387 eller 4265 1805.

OBS! Pt. tilbyder vi kun rådgivning via telefon, via SKYPE eller Windows Teams. (Vores gratis og anonyme rådgivning skifter lokation mellem de fire byer hver mandag. Du kan læse mere om, hvornår der er rådgivning i nærheden af dig ved at klikke her.)

*1. mandag i måneden dog fra 16.00-18.00 i Aalborg med STORM Advokatfirma.  

Scroll til toppen