BLIV FRIVILLIG

lfbf_bliv_friviliig

Brænder du for at lave frivilligt arbejde, hvor du kan gøre brug af din faglighed? Så bliv en del af Landsforeningen for Børn og Forældre

Vi søger løbende frivillige, der brænder for at hjælpe børn og deres familier. Som frivillig i Landsforeningen for Børn og Forældre er du med til at gøre en stor forskel for børn og forældre, der søger støtte og hjælp i forbindelse med skilsmisse eller samlivsophør. Udover at du er med til at gøre en kæmpe forskel, bliver du som frivillig hos os også en del af et netværk af mennesker med en bred vifte af tværprofessionelle baggrunde, som naturligt sparrer med hinanden om at løse problemstillinger i fællesskab.


Hvad laver man som frivillig?

Som frivillig i Landsforeningen for Børn og Forældre kommer du til at arbejde med: 

  • Rådgivning og bisidning
  • Du kan også blive tilknyttet et af vores projekter

Som frivillig rådgiver er du med din faglige baggrund med til at rådgive skilsmisseramte familier, der har brug for råd og støtte – det kan være alt fra spørgsmål omkring samværsordning til juridisk rådgivning. Som frivillig bisidder får du mulighed for at komme med i eksempelvis Familieretshuset som støtte og opbakning. Som bisidder får du et bisidderkursus gennem Center for Frivilligt Socialt Arbejde. 

Du vil som frivillig blive grundigt oplært i vores koncept, og du vil få relevant kompetenceudvikling og supervision gennem hele forløbet.


Hvem søger vi?

Da vores rådgivning tager udgangspunkt i fagprofessionel rådgivning, ser vi gerne, at du er under uddannelse/uddannet som socialrådgiver, lærer, jurist, pædagog, sygeplejerske, SOSU eller lignende. Derudover har du: 

  • Gode egenskaber til at samarbejde tværfagligt
  • Mulighed for at tage 1-2 vagter i måneden
  • Mulighed for et længerevarende samarbejde  
  • En ren straffeattest
  • Børneattest

Til gengæld får du et sted at vokse fagligt og socialt, dokumenteret erfaring du kan skrive på CV’et og et godt netværk af mennesker med forskellig faglighed.    


Vil du være frivillig?

For at blive frivillig i Landsforeningen for Børn og Forældre, skal du sende en ansøgning til blivfrivillig@lfbf.dk

I din ansøgning fortæller du lidt om dig selv, din faglige bagrund, hvorfor du ønsker at være frivillig hos os og hvilken afdeling, du gerne vil være tilknyttet. 

Du er også velkommen til at ringe på telefon: +45 8862 6062 for at høre mere om at være frivillig hos os. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Scroll til toppen